NewbornKuvaus vauvan esihetkinä tallettaa ne ohikiitävät viikot, jolloin vauva on ihan pieni. Pakahduttava rakkaus tuota pientä ihmettä kohtaan. Pikkuiset sormet, varpaat ja pehmeä iho. Ikiomat kasvonpiirteet, miten täydellinen oletkaan! Maailman kaikki rakkaus on tässä hetkessä, sinussa pikkuinen. Nämä hetket halutaan muistaa ikuisesti.Vastasyntyneen kuvaus toteutetaan vauvan ollessa 4-14 vuorokauden ikäinen. Kuvaus etenee täysin vauvan ehdoilla imetys- ja muita taukoja pitäen. Aika kuvaukseen kannattaa varata jo hyvissä ajoin raskausaikana, tarkempi kuvausaika sovitaan vauvan synnyttyä.


Yleisimpiä kysymyksiä vastasyntyneen kuvauksesta

Koska kuvaus kannattaa varata?

Kuvaus kannattaa varata jo hyvissä aijoin odotusaikana, jotta sopiva kuvauspäivä saadaan sovittua, kun vauva on vielä pieni vastasyntynyt. Newbornkuvauksia pystyn ottamaan kalenteriini vain rajallisen määrän kuukautta kohti.

Miten valmistaudumme kuvaukseen? Tarvitseeko jotain ottaa mukaan?

Minulta löytyy studioltani kaikki tarvittava vastasyntyneen sekä perheen kuvaamiseen. Usein vauvaa kuvataan erilaisten vilttien, peittojen ja kapaloiden avulla, joihin vauvan voi kauniisti asetella. Vanhemmille sekä sisaruksille löytyy myös lainavaatteita studiolta. Kuvausvarauksen yhteydessä saatte kattavan infon, josta löytyy tärkeimmät pointit, mitä kannattaa ottaa huomioon, jotta saadaan teille unohtumaton kuvauskokemus.

Mitä jos vauva on itkuinen kuvauspäivänä?

Siitä ei kannata huolehtia etukäteen. Newbornkuvauksessa edetään aina vauvan ehdoilla, sillä lapsen turvallisuus ja hyvinvointi menee kaiken edelle. Tavoitteeni on luoda rauhallinen ja rento ilmapiiri, joka vaikuttaa automaattisesti myös vauvaan rentouttavasti. Kuvaustila lämmitetään aina ennen vauvan kuvausta, jotta vauvalla olisi hyvä ja lämmin olla. Kuvausaika on pitkä sen vuoksi, että kuvaukset tehdään kiireettömästi ja aikaa varataan normaalia enemmän myös siksi, että vauva voi syödä silloin kun siihen on tarve ja sylitellä paljon.